Probíhají údržby eshopu a čerpání letních dovolených. Děkujeme za pochopení a přejeme krásné prázdniny.

Papírové disky na prokládání hamburgeru o průměru 130 mm

Kód: EM-1609-ME
1 180 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
22.8.2022
Papíry oboustranně potažené silikonem slouží k prokládání potravin. Balení je po 500 kusech. Při profesionálním zpracování masa a výrobě polotovarů burgerů a karbanátků slouží k separaci jednotlivých kusů, zamezují slepení masa i plátků sýra.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Papíry na prokládání byly speciálně navrženy pro profesionální použití pro vlastní výrobu hamburgerů a karbanátků. Používají se především pro tvarovací stroje na burgery a karbanátky jako separační prostředek mezi strojem a hamburgery či karbanátky.

Zjednodušuje se hygienické odebrání a uchování připravených polotovarů burgerů  a karbanátků, zabraňuje se jejich slepení. Také plátky masa a sýru se proložením papírovými disky už nikdy neslepí.

Vysoce kvalitní papír je na obou stranách potažený silikonem  a má průměr 125 mm. 

Vlastnosti:

  • Papír na prokládání karbanátků
  • Po obou stranách potažený silikonem a bezpečný pro potraviny
  • Zabraňuje slepení potravin
  • Vhodný do tvarovacích strojů na hamburgery RC-130 mm - objed.kód EM-1162-ME
  • Ideální na přípravu a uchování karbanátků, salámů a sýra
  • Průměr 125 mm
  • 500 ks v balení

Papírové disky se silikonovým potahem jsou určené pro Tvarovací stroj na hamburgery o průměru 130 mm, ale i jiné tvarovací stroje stejného průměru.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Příslušenství k výrobě hamburgerů
Záruka: 24 měsíců
Hmotnost: 0,3
Přepravní hmotnost: 0,9 kg
Průměr: 12,5
Materiál: papír potažený silikonem
Přepravní rozměry: 22,00 x 17,00 x 6,00 cm
Rozměry ( d x š x v ):: 13,00 x 13,00 x 2,50 cm
Počet kusů v balení: 500

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení