Probíhají údržby eshopu a čerpání letních dovolených. Děkujeme za pochopení a přejeme krásné prázdniny.

Vakuové sáčky - vroubkované 25x15cm, 100 ks

Kód: EM-1670-ME
587 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
10.10.2022
Gaufrované - sáčky s mikrostrukturou pro vakuování potravin, tekutin, léků a další využití. Sáčky se dají používat opakovaně. Jsou vhodné pro extrémní i komorové vakuovačky, Tloušťka 105 μm z nich dělá velmi odolné sáčky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • pro všestranné opakované použití
  • použití v gastronomii, laboratořích či dalších odvětvích průmyslu
  • vykazují vysokou odolnost proti protrhnutí a poničení
  • balení obsahuje 100 ks
  • 25 x 15 cm
  • tepelně i povrchově odolné

 

Univerzální foliové sáčky jsou vyrobeny z PE / PA materiálů. Síla a pevnost je důležitý parametr při výběru vhodných sáčků k vakuování. Tyto sáčky jsou vyráběny z několika vrstev a jejich síla- tloušťka je105 μm , čímž splňují i požadavky náročných provozů a jsou vhodné pro všestranné použití a jsou vhodné pro přímý styk s potravinou.

Toto řešení významně ovlivňuje rychlost procesu vakuového balení, a hlavně zajišťuje dokonalou těsnost.

Vakuové balící sáčky jsou vhodné pro uchování potravin a jiného, při různých teplotách - můžete je použít k uchování potravin mražením a chlazením. Dále se hodí pro tepelnou úpravu potravin při pomalém a dlouhém vaření (Sous-vide) či do mikrovlnných trub.

Vzduchotěsně zabalené produkty ve vakuačních sáčcích - pytlích nezůstanou pouze čerstvé, ale zachovají si také svoji chuť a aroma, protože na ně nepůsobí vzduch - nemůžou zoxidovat, chrání potraviny a suroviny před růstem plísní a bakterií.

Vakuové sáčky - 15 x 25 cm mohou být používány s běžným vakuovačem, přičemž dosáhnete vždy perfektní výsledky.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vakuovačky a příslušenství
Záruka: 24 měsíců
Hmotnost: 0,7
Rozměry: 25 x 15 cm
Přepravní hmotnost: 0,8 kg
Materiál: PE/PA
Přepravní rozměry: 22,00 x 7,00 x 18,00 cm
Tloušťka folie: 105 μm
Počet kusů v balení: 100
Certifikát nezávadnosti: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: